Nieuws

Smeedijzeren of steel look deuren, het verschil.

Smeedijzeren of steel look deuren, het verschil.

De glazen deuren in steel look of smeedijzer, je kent ze wel, ze zijn een absolute interieurtrend. Ze hebben een tijdloos karakter, bieden een moderne uitstraling en vormen een echte blikvanger in je woning. Bovendien zorgen ze niet alleen voor een stijlvolle afscheiding tussen twee ruimtes, ze laten tegelijkertijd het licht door en laten de ruimte optisch groter lijken met als resultaat een heerlijk open gevoel.

Een deur uit smeedijzer, of de stalen deuren zoals ze ook genoemd worden zijn the real deal. Het zijn de traditonele deuren die net dat tikkeltje meer authenticiteit en ambacht uitstralen. Dit soort deuren passen perfect in de industriële interieurstijl waar robuuste materialen hun plek opeisen. Staal is bovendien een zeer sterk, oerdegelijk en duurzaam materiaal. Dat maakt dat dit soort deuren krasbestendig zijn en best wel tegen een stootje kunnen.

Mag het iets budgetvriendelijker? Dan is de steel look deur een waardig alternatief. Deze hebben zoals de naam al doet vermoeden wel het uitzicht van een stalen deur maar ze zijn niet gemaakt uit staal maar uit aluminium en zijn daardoor een pak lichter.

Misschien nog leuk om te vermelden is dat beide soorten deuren, of je nu kiest voor een stalen of een steel look deur, makkelijk te onderhouden zijn.

 

Op zoek naar eens stijlvolle & tijdloze blikvanger?
Informeer naar de mogelijkheden

<< Terug naar overzicht